2012. május 25., péntek

C. Ronaldo beszólt az új angol kapitánynak

Cristiano Ronaldo, a Real Madrid játékosa szerint Roy Hodgson, Anglia nemrégiben kinevezett szövetségi kapitánya hatalmas hibát követett el Rio Ferdinand Eb-keretből való kihagyásával.


A portugál támadó hat évet töltött el az Old Traffordon a Manchester United játékosaként és szívesen látta volna korábbi csapattársát, Rio Ferdinandot az ukrán-lengyel közös rendezésű Európa-bajnokságon.

- Rio a legjobb védő Angliában, és az egyik legjobb a világon. Egyszerűen nem értem hogy nem került be az angol keretbe - mondta Cristiano Ronaldo. - Az edzőnek nyilván megvannak az indokai és azokat tiszteletben kell tartani. De hogy őszinte legyek, én kedvelem Rio játékát, ráadásul egy nagyszerű ember, egyértelműen a válogatottban lenne a helye... talán még a tornát is megnyernék - nyilatkozta Ronaldo a The Sunnak.

Ferdinand hiányától függetlenül az angoloknak jó esélyük van a végső győzelemre a portugál szerint.

- Anglia mindig az esélyesek között van. Náluk játszik néhány a világ legjobb játékosai közül és mindig kemény ellenfelek bármelyik csapatnak. Remélem jól fognak szerepelni az Európa-bajnokságon, mert rengeteg barátom játszik náluk. Nagy dolgokat várok a csapattól, az edzőtől és az országtól is - zárta mondandóját C. Ronaldo.

(Forrás: http://pepsifoci.hu/node/113235 )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése