2012. április 28., szombat

Egyszerre lehet apa Messi és Ronaldo

Madrid – Egyszerre lehet apa a világ két legjobb futballistája! Cristiano Ronaldo (27) és Lionel Messi (24) sorsa hasonlóan alakul mostanában.

 Ontják a gólokat – a portugál a bajnoki év során 56-ot, az argentin pedig 63-at szerzett –, azonban csapatukkal, a Real Madriddal és a Barcelonával egyaránt kiestek a Bajnokok Ligája elődöntőjéből, betudhatóan annak, hogy sorsdöntő pillanatban tizenegyest hibáztak. Ráadásul a magánéletükben is kísérteties hasonlóságot lehet felfedezni, hiszen a pletykák szerint mindkettejük párja gyermeket vár.

 A Barca sztárjának kedveséről, Antonella Rocuzzóról (21) a múlt héten kapott szárnyra a hír hazájában, Argentínában, hogy áldott állapotban van. A pár egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta az információt. Az argentin fociszövetség hivatalos Twitter-oldala azonban kiadta: gyermeket vár a támadó barátnője.

 Nem sokat kellett várni, hogy a Real csatáráról is kiderüljön, bővülhet a családja. Spanyol sportnapilapok internetes női rovataiban futótűzként terjed a hír, hogy Irina Sajk (26) babát vár. Az orosz fehérneműmodellről néhányan már februárban is tudni vélték, hogy teherbe esett, de akkor a nő cáfolta az értesüléseket. Ezúttal nem reagált a hírekre.
Azonban meglehetősen sokat sejtető dolgok történtek mostanában. Ronaldo két hete, az Atlético Madrid elleni bajnoki mérkőzés után a mesterhármasát úgy ünnepelte, hogy meze alá bedugta a labdát. Ezzel valószínűleg azt szerette volna jelezni, hogy gyermeket várnak.

 Sajk pedig szerdán ejtett el egy mondatot, amely arra is utalhat, hogy a terhességgel jelentkező rosszullétei vannak. – Köszönöm, London, nagyon szeretlek. Sajnálom, hogy nem tölthettem több időt veletek, de nem éreztem jól magam – írta a modell rajongóinak Facebook-oldalán.

 Ronaldo többször közölte már, hogy szeretné, ha kisfiának, a nyáron kétesztendős Cristiano Ronaldo Juniornak testvére születne, s menyasszonyát is oltár elé akarja vezetni. Az apaság megváltoztatta és egyértelműen jó hatással van rá. Végre igazi családot akar, csakúgy, mint nagy riválisa, Messi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése