2012. április 23., hétfő

Cristiano Ronaldo: "Nagyon várom a Bayern elleni meccset"

A Bayern München elleni Bajnokok Ligája elődöntő visszavágója előtt, Cristiano Ronaldo volt a soros, hogy a csapat mezszponzorának mérkőzést felvezető interjút adjon.


Mi teszi ezt a mérkőzést olyan különlegessé?
Azért is lesz különleges, mert a visszavágót hazai környezetben játszhatjuk. Tudjuk, hogy veszítettünk ellenük 2-1-re, így mindenképp nyernünk kell otthon. Kritikus jelentőségű találkozó lesz számunkra, mert tudjuk, hogy ha nyerünk, akkor döntőt játszhatunk.

Hogyan befolyásolja az első mérkőzésen elért eredmény a visszavágó taktikáját?
Nem fogunk sokat változtatni hozzáállásban és az edzőnk sem. Magabiztosak vagyunk és tudjuk mire vagyunk képesek. Egyszóval várjuk már a találkozót, és tudom, hogy ha kilépünk a gyepre, akkor a legjobbunkat fogjuk nyújtani és próbáljuk megnyerni a meccset. Tudjuk, hogy nagyon nehéz lesz.


Melyik játékos az, akire figyelni kell?
Szerintem, Gomez, Ribéry és Robben. Ez a támadó trió nagyon veszélyes és nehéz őket megállítani. De emellett az egész Bayernre is gondolnunk kell, mert nagyon erős csapatuk van, magas és jó fizikumu játékosokkal. Nehéz meccsre számítok, de mondtam korábban, magabiztosak vagyunk és nagyon koncentráltak.

Hogyan készülsz egy ilyen izgalmas összecsapásra?
Ugyanúgy készülök, mint bármely más meccsre, nem számít, hogy éppen kivel játszunk. Én mindig ugyanannyira koncentrálok. A nagyobb csapatok ellen van bennem egy kis adrenalin löket, de egyébként minden ugyanaz. Ugyanaz a hozzáállás és összpontosítás, mint bárki más ellen. Próbálom a legjobbamat nyújtani.

Melyik két csapat fog megütközni Münchenben, május 19-én?
Természetesen remélem, hogy az egyik gárda a Real Madrid lesz, az már nem számít, hogy ki lesz az ellenfél. A legfontosabb az, hogy ott legyünk a döntőben, mert ez nagyon fontos a játékosoktól kezdve, a szurkolókon át, mindenkinek. Ennek fényében, nagyon-nagyon boldog vagyok és várom már a Bayern elleni meccset.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése