2013. február 5., kedd

Cristiano: "A Real Madrid jobb csapat, mint a Manchester United"

Cristiano Ronaldo a Bajnokok Ligája Magazin legújabb számában a közelgő Manchester United elleni összecsapásról beszélt.


„Úgy gondolom, a dolgok jól mennek. Véleményem szerint a Real Madrid jobb csapat, mint a Manchester. Ezt azonban a pályán is meg kell mutatunk, mert a United nagyon egységes csapat, ahogy az elmúlt években is az volt” – mondta a 28. születésnapját ünneplő Cristiano Ronaldo.

"Egy olyan csapatról van szó, amely mindig jól dolgozik, minden évben elől végeznek, és ezért tisztelnünk kell őket. Rendkívül nehéz mérkőzés lesz, különösen Manchesterben."



A játékos már nagyon várja a találkozót. „Ez egy olyan meccs lesz, ami sokat jelent számomra. Hat évet töltöttem el Anligában, sok barátot szereztem. A találkozó tele lesz érzelmekkel.”

Cristiano nem titkolta csodálatát Sir Alex Ferguson irányába, aki az Old Traffordra vitte őt 10 évvel ezelőtt.
 „Sir Alex tanított meg a foci alapjaira. Amikor megérkeztem Manchesterbe 18 éves voltam. Ő terelte a karrierem a lehető legjobb irányba. Számomra ő az egyik legfontosabb személy a labdarúgás világában. Még mindig csodálatos a kapcsolatom vele, és nagyon jó lesz újra látni.”

( http://www.madridista.hu/web/index.php?site=hirolvaso&id=16161)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése