2012. március 13., kedd

Ronaldo: „A CSZKA-ban játszó Honda remek játékos. Nagyon veszélyes, amikor a labdához ér."

„Nagyon izgatott vagyok azért, mer szeretnénk megnyerni a párharcot és egy jó meccset játszani. A játékosok és a drukkerek egyaránt izgatottak. Ami számít az az, hogy ha nyerünk holnap, akkor kvalifikáljuk magunkat a következő körbe, ha pedig veszítünk, akkor mehetünk haza. Keményen kell összpontosítanunk annak érdekében, hogy bejussunk a következő körbe."

„Mourinho maradni fog a Real Madridnál és én pedig ugyanaz a játékos vagyok, mint aki anno idekerült. Hallom, ahogy a közönség a nevemet énekli az elmúlt hónapokban és nagyon örülök ennek. Úgy vesszük észre, hogy a hangulat remek a mérkőzéseinken. Megkérem a szurkolókat, hogy továbbra is buzdítsanak minket, hogy együtt valami nagy dolgot érjünk el ebben az évben."

„Minden évben tanulsz valami újat, de a legfontosabb dolog az az, hogy a Real Madrid egy intézmény."
„Az orosz csapatok mindig kemény ellenfélnek bizonyulnak, mert erős és jó képességű játékosaik vannak. A futballban minden lehetséges és egy orosz csapat is megnyerheti a Bajnokok Ligáját, de nem ebben az évben, amikor mi is erre pályázunk."

„A Real Madrid és a Barcelona nem csupán az egyetlen esélyesei a trófeának. Sok csapat felérhet a csúcsra. Most a jelenre kell koncentrálnunk, mert a CSZKA személyében egy nagyon veszélyes ellenféllel kell szembenéznünk."

„Nem ígérhetek semmit. Jó idényt futok és a csapat is jó formában van. Az egyéni célok csak a második helyen szerepelhetnek. Ez a szezon még messze van a végétől és fenn szeretném tartani a jó munkát, annak érdekében, hogy nyerjünk valamit a csapattal."

„A CSZKA-ban játszó Honda remek játékos. Nagyon veszélyes, amikor a labdához ér."

„A természet erői kiszámíthatatlanok és Madeira szigete valami hasonlón ment keresztül, mint amin tavaly Japán. Fontos, hogy a japán emberek tovább dolgozzanak a problémák megoldásán és továbbra is reménykedjenek. A legjobb szó, amit mondhatok az a remény, és az, hogy a jövő majd jobban alakul."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése